Večeras: Mlad Mjesec u znaku Djevice (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Čega se grčevito držite? Možda se držite prošlosti, ideje, sumnje, strahova, nesigurnosti, žaljenja, onoga što je trebalo da uradite; možda se toga pridržavate toliko da vam to stvara ogroman teret.

Septembarski mladi Mjesec pada u znak Djevice i traži od vas da konačno spustite taj teški teret koji nosite i da uđete u svijet svoje imaginacije, u svijet u kojem je sve moguće. Vrijeme mladog Mjeseca odavno se poštuje kao snažno vrijeme kada možete da “uronite” duboko u svoj um, dušu i tijelo. To je vrijeme kada je potrebno da poštujete sve ono što jeste i ono što postajete.

Na puni Mjesec najčešće se obraća i najveća pažnja, ali je mladi Mjesec mnogo snažniji nego što mu se pridaje značaj. To je vrijeme kada naša podsvijest postaje aktivnija, a naši snovi više postaju proviđenja.

Svi imamo nade i snove i, na neki način, ovako zadržavamo našu radoznalost prema životu. Naši snovi su, takođe, povezani sa našom maštom, a naša mašta je mjesto na kojem je sve moguće. Mašta nas može odvesti na mjesta na koja niko drugi ne može. Ona može dočarati scene, putovanja na daleka mjesta i, u suštini, odvesti nas gdje god poželimo.

Septembarski mladi Mjesec traži od nas da na trenutak pobjegnemo u zemlju sanjarenja. Traži od nas da se riješimo teškog tereta, koji mnogi od nas već predugo nose na svojim plećima, kako bismo se mogli uskladiti sa našom maštom. Kada smo bili djeca, zamišljali smo i maštali o raznim stvarima dok smo se igrali. Nije bitno šta je to bilo već da vjerujemo u to, a kroz to vjerovanje smo mogli da stvaramo.


Ovaj mladi Mjesec traži od nas da uradimo to isto. Ovaj mladi Mjesec nas podsjeća da sa našom maštom i osjećanjem samopouzdanja, možemo da pretvaramo svoje snove u stvarnost. S obzirom na to da ovaj mladi Mjesec pada u zemljani znak Djevice, to će vam omogućiti sa snove i ideje primijenimo i u stvarnom svijetu.

Ovaj mladi Mjesec pomoći će nam da stvari razložimo na manje korake, kojima je lakše upravljati, a kako bismo snove mogli integrisati u realnost. Postoji svijet snova i imaginacije i postoji stvarni svijet, a ta dva se ne podudaraju uvijek, ali ipak postoji način na koji se može postići ravnoteža između njih.

Uz sve nedavne promjene u kosmosu, energiju ovog mladog Mjeseca možete iskoristiti da pobjegnete u svoj svijet snova i mašte. Istražite maštovite dubine svog uma. Šta tražite? O čemu sanjate? O čemu fantazirate?

Ovo putovanje može vam pomoći da spoznate na šta je potrebno da se fokusirate ili koje je sljedeće korake potrebno preduzeti sada u vašem životu. Ovo putovanje kroz srce vaše mašte može vam otkriti koje energije je potrebno da unesete u svoj život sada.

Odvojite trenutak da sanjate, odvojite trenutak da vizualizujete, odvojite trenutak da se zamislite kako god želite, a zatim omogućite nježnim vibracijama mladog Mjeseca da preuzmu vašu viziju i pomognu vam da se nešto od nje pretvori u stvarnost.

Dakle, pustite sve čega se pridržavate i krenite. Dopustite svom umu da luta. Dopustite vašoj mašti da vas odvede tamo gdje je i potrebno da odete, a kada se vratite, iskoristite energiju mladog Mjeseca u Djevici da ostvarite svoje vizije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info