Vaga: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. Vage očekuje nov način razmišljanja, nov način funkcionisanja. Bićete spremni da mnogo jače nego do sada “zagrizete” u sve ono što se vezuje za posao, ali i za vaše planove. Imate osjećaj kao da vam vrijeme izmiče i ne želite više da čekate ni po kojim pitanjima.

Tokom ovog perioda možete obnoviti neke saradničke odnose, a u već postojećim trudite se da vlada bolje razumijevanje i da ne bude prevelike impulsivnosti i isključivosti. Pratite sve ono što se događa oko vas – idu vam nove poslovne prilike.

Ljubav. Mars tokom ove sedmice izlazi iz vašeg polja doma i stabilnosti, što bi trebalo da jednim dijelom ublaži nervozu koja postoji. No, s obzirom na to da će vaša vladarka Venera i dalje biti u kvadratnom aspektu sa njim, pred vama je period u kojem bi trebalo izbjegavati nepotrebne rasprave, kontrolisati ljubomoru i truditi se da dobrom energijom i pozitivnim promjenama uljepšate odnos sa voljenom osobom.

Oni koji su slobodni mogu iznenada ući u neku vrstu emotivne priče sa osobom koju već neko vrijeme poznaju i to vjerovatno preko poslovnog segmenta. S obzirom na to da vama vladaju strasti, tokom ovog perioda, može se desiti da to bude čak i avantura, ali takva da jednostavno nećete željeti ni da pokušate da joj odolite.

Zdravlje. Bilo bi poželjno da posjetite svog ginekologa. Mogućnost urinarnih infekcija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info