Strijelac: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. Za vas kreće jedan neuporedivo podsticajniji i brži poslovni period. Otvaraju se tokom ove sedmice neke nove mogućnosti, informacije će početi da stižu do vas, a nekima slijede i lijepe vijesti – možda o unapređenju ili značajnim promjenama kojima ste težili u prethodnom periodu.

Ukoliko sarađujete sa strancima ili pregovarate sa njima, više je nego izvjesno da bi ovo trebalo da krene u pozitivnom pravcu. Ako planirate pokretanje privatnog posla, sada bi bio dobar trenutak da se sa tim i otpočne.

Ljubav. Iako će, generalno gledano, odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom biti daleko mirniji nego u prethodnom dužem periodu, ipak postoje situacije na koje biste trebali da obratite pažnju. Naime, postoje mogućnosti da zbog nekih tajni ili osjećaja ljubomore dođe povremeno do napetih momenata sa voljenom osobom. Gledajte da ovo izbjegnete, ako je ikako moguće.

Oni koji su slobodni imaju opcije preko poslovnog segmenta, ali i preko društvenih mreža i kontakata. Možete se brzinski zainteresovati za jednu osobu i komunikacija sa njom bi trebalo da krene prilično dobro. Štaviše, u danima oko vikenda već može doći do ljubavnog sastanka.

Zdravlje. Stariji pripadnici ovog znaka bi mogli da prekontrolišu stanje krvi. Kod mlađih su moguće urinarne infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info