Škorpija: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. Hoće vas ove sedmice dogovori, hoće vas kontakti sa ljudima, hoće vas neka sastančenja. Odjednom ćete biti okupani jednom ludom i pozitivnom energijom koja će vas tjerati da jurite i da ne stajete.

Povremeno ćete, doduše, biti na granici pucanja, nervozni za sve pare, ali i te kako ovo možete kontrolisati i usmjeriti u pravcu koji vam odgovara. Tokom ovog perioda mogu se oformiti saradnje, potpisati ugovori koji će vas na duže pratiti i donositi vam stabilnost. Nije loše, nimalo. Promrdali ste se i to žestoko!

Ljubav. Ljubav vam je došla, pronašla vas je. Venera je ušetala u vaš znak donoseći svoje emotivne darove. No, zna se kakva je ta škorpijska Venera – obojena strašću, ludilima u glavi i mozgu. A šta fali tome? Pa zar nije divno povremeno otpustiti sve kočnice, zablesaviti se na keca, odlijepiti od strasti i emocija? Uživajte vi u tome što vas je snašlo i ne kočite se – jednom se živi!

Oni koji su u vezama i brakovima, kvadrat Venere sa Marsom i njena opozicija sa Uranom govore da morate i trebate i valjalo bi da mijenjate nešto u odnosu sa partnerom. Uvodite neke fine novine u svoj emotivni život, ludujte malo zajedno… Nemojte samo da ove aspekte okrenete u rasprave, ljubomorisanje i slično.

Zdravlje. Iako ćete i dalje biti pod nekom formom stresa i energija će vam varirati, ipak ćete se osjećati neuporedivo bolje nego u prethodnom periodu. Prekontrolišite urogenitalni trakt.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info