Ribe: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. Svrbi vas jezik da kažete nešto. Da skrešete nekim ljudima onako kako vi znate. Već dugo vas opterećuju i muče neke situacije i prosto imate osjećaj da ćete eksplodirati ako ne uradite nešto po tom pitanju.

Vaš je izbor šta ćete uraditi, ali vam se savjetuje samo jedno – ne spaljujte mostove za sobom i ne stvarajte situacije zbog kojih se kasnije možete pokajati. Sem ovih borbi, koje se dešavaju u vašoj glavi, poslovni segment na dnevnoj bazi funkcioniše dobro. Bez mnogo dešavanja i nemira.

Ljubav. Oni u emotivnim vezama i brakovima ušli su u fazu kada stvari mogu da se odvijaju prilično fino i skladno. Imate vi tu nekih svojih nedoumica i sumnj, koje vam ne daju da sami sa sobom budete mirni, ali moći ćete da kontrolišete sebe i da ne dozvolite da to pokvari odnos sa voljenom osobom. Mlad Mjesec u polju emotivnih partnerstava uvodi vas u period kada stvari mogu doći na svoje mjesto.

Oni koji su slobodni, sa Marsom u polju tajni, mogu ući ili u odnos sa osobom koja je zauzeta ili pokrenuti neke priče koje više liče na avanturu i seksualne igrarije nego na pravu, ozbiljnu vezu. Ali i to je za ljude – uživajte!

Zdravlje. Mogući su problemi sa nesanicom, sa glavoboljama. Budite nešto oprezniji i u saobraćaju. Kod starijih manji problemi sa varenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info