Rak: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. Promjene, promjene – za Rakove je konačno došlo ono pravo vrijeme za promjene. Mlad Mjesec u polju komunikacije, dogovora, pokrenuo je priče, pokrenuo je sve ono vezano za dogovore, za papirološka pitanja, za nove poslovne mogućnosti i sada je trenutak da se udarnički krene naprijed.

Važne informacije dolaze do vas, pozivi i kontakti od strane osoba koje vam otvaraju nove puteve. Vi lično ćete biti mnogo organizovaniji, efikasniji i funkcionisati skoro pa savršeno u poslovnom okruženju.

Ljubav. Ovo može biti sedmica sa nekim korektnim i finim dešavanjima sa emotivnim ili bračnim partnerom. Komunikacija se popravila, pokrenuli ste neka pitanja koja vas oboje interesuju i evidentno je da ste zakoračili u jedan stabilniji period. Iskoristite ove dane da razgovarate, da provedete neke lijepe zajedničke momente i da ojačate vaš odnos.

Oni koji su slobodni – dobar aspekt Venere, iz vašeg polja ljubavi, sa Saturnom, daje vam mogućnost obnove kontakta sa osobom iz prošlosti. Oni koji za bivšima više ne žude imaju vrlo burne i strasne aspekte – računajte da će vas od sredine sedmice žestoko prodrmati. Želje će se buditi preko noći i voditi vas ljubavnim putevima i stranputicama…

Zdravlje. Provjerite hormonski status, kao i stanje urogenitalnog trakta. Kod starijih – manji problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info