Ovan: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. U ovu sedmicu ulazite sa mladim Mjesecom u znaku Djevice, poljem koje predstavlja vašu poslovnu svakodnevnicu i odnose sa onima sa kojima radite. Vrijeme je da uključite mozak i racio i da donesete neke ispravne odluke.

Kvadrat Marsa i Urana donosi mogućnost velikih promiena, koje su sada više nego poželjne, ali samo ako vaše reakcije nisu impulsivne i bez razmišljanja. Dakle, šanse imate, prilike i mogućnosti imate, vaše je samo da odlučite pravilno i hladnokrvno.

Ljubav. Ulazak Marsa u znak Vodolije, u noći između ponedjeljka i utorka, ima povoljno dejstvo za zauzete Ovnove ukoliko žele da unesu više promjena, živosti i noviteta u odnos sa voljenom osobom. No, postoji tu i negativna konotacija, a ona je jaka nervoza, burne reakcije, tvrdoglavost i potreba da ne dozvolite da partner bude u pravu. Vi birajte šta vam se od toga više sviđa, pa primijenite…

Oni koji su slobodni mogu osjetiti nalet emocija i strasti i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da naglavačke uskočite u neku ljubavnu priču. Ovo je period kada se mogu započeti vrlo neobični i burni odnosi. Najlakše ćete osvajati preko izlazaka i prijatelja, društvenih mreža… Lijepi i uzbudljivi dani su pred vama.

Zdravlje. Generalno, solidna zdravstvena situacija. Kod starijih Ovnova manji problei sa varenjem ili krvnim pritiskom. Češće glavobolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info