Lav: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju posla i novca otvara za Lavove neke nove prilike. Zvanično, ulazite u fazu koja može donijeti velike pozitivne promjene, lijepe vijesti i nove ponude. Kontakti, dogovori, važne informacije, sastanci – sve to vas očekuje tokom ovog perioda.

U poslovnim partnerstvima i sa kolegama budite više spremni na kompromis i sve će funkcionisati kako treba. Sa nadređenima imate povremena razmimoilaženja, po nekim pitanjima se ne slažete, ali to ne bi trebalo da donese veće probleme.

Ljubav. Ovo je sedmica koja donosi veliku energiju i promjene u partnerskim odnosima. Sve može biti na dnevnom redu – od toga da se odlučite za zajednički život ili brak sa voljenom osobom, da zajedničkim snagama krenete u veliko sređivanje doma, da se preselite, a kod nekih od vas č ak i mogućnosti da prekinete odnos ili ga bar ozbiljno prodrmate.

Iskreno, prije djeluje da ćete se okrenuti ka pozitivnim promjenama, ali za svaki slučaj budite spremni na korektan i otvoren razgovor sa partnerom – ne na svađu.

Oni koji su slobodni i ove sedmice imaju izvrsne šanse da se ozbiljno zainteresuju za jednu osobu. Ljubav čeka na vas, otvara vam svoja vrata – iskoristite prilike za sreću!

Zdravlje. Izlaskom Marsa iz vašeg polja zdravlja, doći će do vraćanja stvari u normalu. Stres se smanjuje, a kod starijih poboljšava situacija sa krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info