Jarac: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. Mars iz vašeg polja ličnosti prelazi u polje posla i novca, zaklapajući neke dosta burne, ali istovremeno i vrlo podsticajne aspekte. Baš one koji vas guraju na akciju, koji vas tjeraju da se probijate, ističete sebe.

U ovoj sedmici imate i veliku podršku od strane onih koji su spremni da vam učine uslugu, ustupak, otvore vam neka vrata. Sve ono što je vezano za inostranstvo i za druge gradove sada se toliko brzo aktivira, da povremeno nećete uspijevati da se snađete u dešavanjima. Odlična sedmica za promjene i pokret!

Ljubav. Odličan je momenat da razgovarate sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Od onih bitnih pitanja, do onih slatkih i finih na dnevnoj bazi – sve ovo vas samo zbližava i ponovo vodi jedno ka drugom. Štaviše, partner tokom ove sedmice može pokazati neuobičajenu bliskost, prisnost, želju. U suštini, pred vama je jedna jako lijepa i stabilna sedmica.

Oni koji su slobodni, Venera iz Škorpije pravi tokom ove sedmice sekstil na Saturna u vašem znaku pa ispada kao da je došao pravi momenat za ljubavna dešavanja. Može ovdje biti i kontakata iz prošlosti, da se razumijemo, ali ovaj vam aspekt prvenstveno donosi nove prilike i to preko prijatelja, društvenih mreža, posla.

Zdravlje. Osjećate se bolje nego u dužem vremenskom periodu unazad. Vaša energija vam se vraća i to na velika vrata. Solidna sedmica po pitanju zdravlja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info