Djevica: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. Ovo je vaš period – Sunce i Merkur su u vašem znaku, a dobili ste i mlad Mjesec, kao okidač za nove početke i izbijanje vaših ambicija i želja u prvi plan. Budite samopouzdani, budite aktivni – uključite taj svoj divni mozak i tražite svoje prilike, jer će ih biti!

Pokreću se dogovori, sve ono što je do sada kočilo lako će se definisati, shvatićete da postoje osobe na koje i te kako možete računati, ali i da one računaju na vas. Ušli ste u period u kojem nema stajanja – borite se za sebe i sigurno je da ćete pobijediti!

Ljubav. Dobar i miran period za zauzete pripadnike ovog znaka. Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom je vrlo korektan, postoji razumijevanje i sklad. Ništa ne bi tokom ove sedmice trebalo da poremeti vaš odnos. Može se u jednom momentu pojaviti tračak ljubomore, bilo sa vaše bilo sa strane voljene osobe, ali sve sumnje će brzo biti otklonjene.

Oni koji su slobodni, neka budu aktivni, jer vam društvenost donosi nove osobe u život. Takođe, ako putujete, bilo poslom ili iz zadovoljstva, možete upoznati nove ljude, od kojih biste se za neke mogli prilično zainteresovati. Vi ste prilično racionalna osoba i dosta čvrsto stojite na zemlji, ali tokom ovog perioda bi vas strasti mogle uzeti pod svoje okrilje.

Zdravlje. Bićete nervozniji nego inače, a povremeno možete osjećati i padove energije. Potrebno je da se odmarate, opuštate, okružite pozitivnim ljudima. Budite češće u prirodi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info