Blizanci: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. Vrlo korektan period, posebno za one Blizance koji se bave privatnim biznisom. Očekuju vas vrlo interesantni poslovni momenti – možda će biti manjih problema sa papirima ili će dogovori u početnoj fazi kočiti, ali krajnja realizacija je više nego uspješna.

Odnos sa kolegama može biti promjenjiv tokom ovog perioda, a očekujte i aktiviranje konkurencije. Ukoliko sarađujete sa strancima, stoje promjene u dogovorima, napetost i nervoza, kao i iznenadno povećanje količine obaveza i posla.

Ljubav. Komunikacija sa voljenom osobom ili bračnim partnerom trebalo bi da tokom ovog perioda postaje sve skladnija i da se vas dvoje razumijete u mnogo većoj mjeri nego do sada. Razgovarajte o budućnosti, o planovima, rješavajte pitanja na dnevnoj bazi, samo se nemojte vraćati na neke teme iz prošlosti, pogotovo ako su one vezane za ljubomoru. To preskočite i ostavite za neki drugi put – ne otvarajte stare rane.

Slobodni Blizanci sada mogu obnoviti komunikaciju sa nekim iz svoje prošlosti, naravno ukoliko to uopšte želite. Takođe, kroz poslovni segment vam se otvaraju neke interesantne mogućnosti, kao i sa osobama sa puta ili onima koji ne žive blizu vas.

Zdravlje. Korektna zdravstvena situacija. Kod starijih Blizanaca stoji mogućnost manjih respiratornih infekcija. Grlo vam je osjetljivo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info