Bik: Sedmični horoskop za period od 10.09.2018. do 16.09.2018.

0

Posao. Nekih promjena će biti u poslovnom segmentu, ali ne izgleda da su one loše po vas, čak iako nakratko poremete vašu ustaljenu svakodnevnicu. U odnosima sa kolegama ne budite impulsivni, ne donosite odluke na brzinu.

Takođe, biće vam potrebno više strpljenja sa nadređenima, koji će tokom ove sedmice baš testirati vaše živce. Ova sedmica zahtijevaće od vas više strpljenja i tolerancije.

Ljubav. Osjećanja vas tokom ove sedmice totalno šaltaju, ne daju vam da budete mirni. Sa emotivnim partnerom idete iz krajnosti u krajnost i biće potrebno mnogo strpljenja da biste funkcionisali koliko toliko mirno. Štaviše, kod nekih od vas može doći do odvajanja, prekida veze ili makar do velikih promjena koje vam neće biti prijatne. Štagod da se desi, zapamtite – nije trajno i postoji popravni ispit…

Ukoliko ste slobodni, imate priliku da bukvalno preko noći uletite u emotivnu priču. Opozicija vaše vladarke sa Uranom i kvadrat sa Marsom mogu vam donijeti iznenadan početak odnosa, flertove, povišenu seksualnu energiju i, samim tim, sklonost ka avanturama.

Zdravlje. Potrebno je kontrolisati način ishrane. Mogu se javiti tegobe sa varenjem, a kod nekih i problem sa debelim crijevom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info