Vodolija: Sedmični horoskop za period od 03.09.2018. do 09.09.2018.

0

Posao. Povremene tenzije, u odnosu sa nadređenima i autoritetima, koje su bile prisutne u prethodnom periodu, sada se stišavaju. Ne samo to nego ćete tokom ove sedmice vjerovatno sa njima sjesti i porazgovarati o nekim promjenama i realizaciji planova koji bi trebalo da se aktiviraju u skorijem narednom periodu.

Neke od tih promjena vam se baš i ne dopadaju, ali ste svjesni da su one neophodne i jasno vam je da će vremenom dati prave rezultate. Povoljne vijesti vam dolaze sa više strana, novi poslovni kontakti.

Ljubav. Jaki nemiri postoje unutar vas i ove ćete sedmice, sa posebnom pažnjom, pratiti svaki partnerov korak i mjeriti svaku njegovu izgovorenu riječ. Neke nejasne sumnje vas okupiraju i ne možete da odredite da li one imaju realnu osnovu ili su samo jedan od vaših strahova. Povucite ručnu kočnicu ukoliko budete željeli da krenete u neki napad ili optužbe. Sačekajte.

Slobodni imaju jako lijepe kontakte i komunikaciju sa osobama koje nisu blizu njih ili koje upoznaju prilikom putovanja. No, vi i dalje imate mogućnosti da uđete u tajnu emotivnu priču, sa osobom koja je zauzeta, ali sa kojom vas rade jake strasti i sa kojom imate osjećaj da se poznajete minimum tri života unazad.

Zdravlje. Bićete povremeno napeti i nervozni i sigurno je da ćete imati problem sa spavanjem. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info