Vaga: Sedmični horoskop za period od 03.09.2018. do 09.09.2018.

0

Posao. Dogovori, aktivnosti, susreti – poslovni segment se žestoko uskomešao, a vi se bar zasad dosta dobro snalazite u svemu tome. Očekuje vas tokom ovog perioda par vrlo značajnih susreta, od kojih će makar jedan pokrenuti dešavanja u pravcu koji želite i koji ste planirali.

Mora se priznati da ćete biti prilično zatrpani poslovnim, ali i ličnim obavezama i malo je vjerovatno da ćete uhvatiti pa i trenutak mira u ovoj sedmici. Neki planovi, koje u tajnosti dogovarate sa šefovima, sada počinju da se jasnije uobličuju.

Ljubav. Venera, vaša vladarka, u vašem je znaku do kraja ove sedmice pa još uvijek možete da balansirate i da budete fini i slatkorječivi prema voljenoj osobi ili bračnom partneru. No, čak će i vama to povremeno biti teško zbog napetih aspekata sa Marsom i Uranom pa ćete vjerovatno, povučeni partnerovim riječima ili postupcima, i vi umjeti da odreagujete i da vam povremeno “padne klapna”.

Ako ste slobodni, više osoba pokušava da privuče vašu pažnju. I to definitivno djeluje. Neizmjerno uživate u nekim kontaktima i evidentno je da je neko u vama zapalio žestoke vatre strasti i emotivnog ludila. Ljubavne pozornice su spremne. Spremite se i vi da zaigrate.

Zdravlje. Povremeno se možete osjećati umorno, ali to je zbog previše aktivnosti i obaveza koje vas iscrpljuju. Imaćete malo problema i sa spavanjem i to više u drugom dijelu sedmice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info