Strijelac: Sedmični horoskop za period od 03.09.2018. do 09.09.2018.

0

Posao. Iznenadiće vas neke povoljne vijesti i okretanje situacije u vašu korist, iako se tome već neko duže vrijeme nadate. Uspjećete sebi da obezbijedite podršku ljudi koji su vam važni i moći ćete malo mirnije i stabilnije da funkcionišete.

Jasno vam je da neka obećanja, koja su vam data, ne mogu biti ispunjena sada, ali ste dobili rokove koje ste spremni da sačekate. Mlad Mjesec u vašem polju karijere otvara pred vama novi period, koji vas vodi ka poboljšanju pozicija. Neke velike promjene su pred vama. Budite strpljivi.

Ljubav. Prelazak Merkura, planete koja obilježava vaša emotivna partnerstva, u znak Djevice, tokom ove sedmice, otvara novo, mirnije poglavlje sa voljenom osobom. Kao da ćete oboje u jednom trenutku shvatiti šta vam je zaista važno, a to je mir i stabilnost i krenućete zajednički da radite na tome. Polako stvari dolaze na svoje mjesto – iskoristite svaki momenat da poboljšate komunikaciju sa partnerom.

Slobodni pripadnici ovog znaka sada imaju znatno aktivniji društveni život. Otvaraju se nove mogućnosti, bilo da je u pitanju samo komunikacija sa suprotnim polom, flert ili želja za avanturom. Bitno je da se vi osjećate dobro i da shvatate da imate više emotivnih opcija.

Zdravlje. Dobro se osjećate iako imate povremene padove energije i nervozu. Ipak, ove sedmice uspijevate lakše da sa tim izađete nakraj.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info