Škorpija: Sedmični horoskop za period od 03.09.2018. do 09.09.2018.

0

Posao. Mentalno ste premoreni, zbog jakog tempa u poslovnom segmentu koji traje bez prestanka ko zna koliko dugo unazad, ali ne dozvoljavate da to utiče na vaš učinak na radnom mjestu. Sve ono što ste ranije pokrenuli, oko čega ste se angažovali i uložili ogromnu količinu energije, sada već dobija svoje obrise ili se u potpunosti realizuje.

Dobijate novu poslovnu ponudu, o kojoj vrijedi razmisliti. U svakom slučaju, ovo je sedmica u kojoj će se neko angažovati oko vas i predložiti vam dogovor ili saradnju.

Ljubav. Trenutno su vam poslovne i lične obaveze najbitnije – u tom pravcu ste se usmjerili gotovo u potpunosti i mora se priznati da ćete tokom ove sedmice imati jako malo vremena za emotivnog ili bračnog partnera. Iskreno, možda je tako i bolje, jer ćete uspjeti da izbjegnete nervozu druge strane, koja je sada jako prisutna. I dalje vas povremeno muče napadi ljubomore, ali i nekih preispitivanja, ali zasad uspijevate da ih kontrolišete.

Slobodne Škorpije su usmjerene na svoje planove i sada pripadnici suprotnog pola jako teško dopiru do vas. Skoro pa ne primjećujete pokušaje nekih osoba da vas zainteresuju za sebe, a čak i ako vidite, trenutno nemate vremena da previše razmišljate o tome ili uradite nešto po tom pitanju.

Zdravlje. Niste loše po pitanju zdravlja, ali niste ni u najsjajnijoj energiji. Varirate – čas se osjećate fenomenalno, čas nemate ni trunku snage.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info