Ribe: Sedmični horoskop za period od 03.09.2018. do 09.09.2018.

0

Posao. Jasno vam je da ćete morati da zauzmete stav po nekim pitanjima i da ne odstupate od njega. Ukoliko je bilo problema u poslovnom segmentu, naročitu u odnosu sa pretpostavljenima, sada ste u periodu kada se može pronaći rješenje ili dogovor.

Odnos sa kolegama je i dalje vrlo promjenjiv – u jednom momentu korektna saradnja, u drugom nerazumijevanje i napetost. Drugi se previše oslanjaju na vas i previše očekuju da vi sve “ispeglate” i sredite – to vam donekle prija, ali vas i jako umara.

Ljubav. Mlad Mjesec, u polju emotivnih partnerstava, označava da ćete sa voljenom osobom ući u novu, povoljniju fazu. No, s obzirom na to da je ovo dešavanje na samom kraju sedmice, jasno vam je da su pred vama dani koji će i dalje biti promjenjivi, čas vas radovati, a čas tjerati u nervozu i razmišljanje. Ipak, može se doći u sklad, samo sa malo truda i bolje komunikacije.

Ukoliko ste slobodni, udvara vam se osoba sa kojom imate manju razliku u godinama (bilo u plus ili u minus) i za koju nekako intuitivno osjećate da bi mogla da vam donese stabilnost i emotivni mir. Ulazite u period kada postoje mnogo veće šanse da se sredite i smirite po pitanjima ljubavi.

Zdravlje. Riješićete neke sitnije zdravstvene probleme koji su se aktivirali u prethodnom periodu. Stariji pripadnici znaka mogu imati manjih problema sa venama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info