Rak: Sedmični horoskop za period od 03.09.2018. do 09.09.2018.

0

Posao. Vaši poslovni potezi u ovoj sedmici trebalo bi da budu proračunati i promišljeni. Bolja je situacija da ostvarite i pokrenete nešto s čim ste već u prethodnom periodu započeli, nego nešto potpuno novo. No, čak i noviteti mogu profunkcionisati, ali uz više uloženog truda.

Poslovni segment daje opcije za dobre rezultate i vaša motivisanost i akcija sada samo mogu tome dodatno doprinijeti. Mlad Mjesec u znaku Djevice podstiče vas na akciju i daje nove šanse, pogotovo nezaposlenim Rakovima.

Ljubav. Određeni neugodni i turbulentni aspekti sigurni vas neće zaobići ove sedmice. Vi ćete biti previše osjetljivi, a partner kao da neće imati razumijevanja za vaše promjene raspoloženja. Zato nije ni čudo što će odnos biti turbulentan. Savjet – trudite se da zajednički trenuci budu ispunjeni dešavanjima i aktivnošću, a ništa neće faliti ni da strast podignete na jedan viši nivo. Romantiku ostavite za neko drugo vrijeme.

Oni koji su slobodni neka se zaljubljuju, neka žude, neka uzgajaju leptiriće u stomaku… Venera je ušla u vaše polje ljubavi, ali ovo je Škorpionska Venera pa će vatre strasti da vas “napadnu” sa svih strana. U prevodu – prepustite se, jednom se živi.

Zdravlje. Solidna zdravstvena situacija, pogotovo kod mlađih pripadnika znaka. Oni stariji – obratite pažnju na grlo i pluća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info