Ovan: Sedmični horoskop za period od 03.09.2018. do 09.09.2018.

0

Posao. U poslovnom segmentu, tenzija će biti i od toga ne možete da pobjegnete, ali možete da sebe kontrolišete i na taj način ublažite ovaj uticaj. Malo vas čupa dobar aspekt Venere i Merkura pa se dogovori mogu realizovati, a može se i napraviti neki novi, koji i neće biti toliko loš.

Takođe, u prilog vam ide i mlad Mjesec u polju obaveza, kolega i poslovne svakodnevnice pa se sada može otpočeti sa novim poslovnim projektom, a odnos sa kolegama će se ipak popraviti.

Ljubav. Nema teorijske šanse da vas zaobiđu uzbuđenja, bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka. “T” kvadrat između Marsa, Urana i Venere (gdje su Mars i Uran u kvadratu, Venera i Mars u kvadratu, a Venera i Uran u opoziciji) donosi ogromnu energiju, kojom možemo iz korijena promijeniti postojeće stanje, ali je u isto vrijeme ta energija, manje-više, nekontrolisana.

Zato će u emotivnim vezama sada zaista biti “povuci-potegni” situacija, a neki odnosi mogu ne pući, nego bukvalno eksplodirati. Gdje je spas? Pa naravno, u velikom zemljanom trigonu koji je takođe prisutan, što bi značilo: zauzeti – samo mirno i polako i sve može da prođe baš kako treba. Kod slobodnih: avanture, iznenadni počeci veza.

Zdravlje. Taj mlad Mjesec, koji se dešava u vašem polju životnih navika i zdravlja, krajem sedmice baš vas fino usmjerava da napravite neke promjene i počnete odgovornije da se odnosite prema sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info