Jarac: Sedmični horoskop za period od 03.09.2018. do 09.09.2018.

0

Posao. Prosto osjećate da će se neke situacije “prelomiti” i da će vas konačno usmjeriti u pravcu koji već dugo priželjkujete. U suštini, sve polako dolazi na svoje mjesto i već u ovoj sedmici možete imati razgovore koji vam daju uvid da će sve uskoro krenuti da se odvija mnogo intenzivnije i brže nego dosad.

U međuvremenu, potrudite se da svoje obaveze obavljate na vrijeme, jer ćete u ovoj sedmici često biti u stisci s vremenom. Bitni kontakti sa osobama koje smatrate autoritetom i koje vas podržavaju.

Ljubav. U vašim emotivnim vezama i brakovima biće nekih promjenjivih raspoloženja tokom ove sedmice, ali to ne bi ni na koji način trebalo da utiče na stabilnost vašeg odnosa. Partner jeste nešto emotivno nestabilniji nego inače, ali vi uspijevate da strpljenjem, tolerancijom i podrškom to prevaziđete. Jednostavno, imaćete razumijevanja za drugu stranu i nećete dozvoliti da bilo šta pokvari vaš odnos.

Slobodni, ukoliko ste mislili da ste sto posto završili sa prošlošću – jednostavno niste. To ne znači da će se ona aktivirati u ovoj sedmici, ali će vam biti tu non stop… U međuvremenu, biće nekih interesantnih kontakata, ali sve je to površno, lagano i ne vodi u konkretnija dešavanja.

Zdravlje. Zdravstvena situacija bi trebalo da krene ka znatnijem poboljšanju, pogotovo kod starijih Jarčeva. Mlađi se, standardno, osjećaju prilično dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info