Djevica: Sedmični horoskop za period od 03.09.2018. do 09.09.2018.

0

Posao. Pozicija Mjeseca, u vašem polju karijere, početkom ove sedmice aktivira promjene koje ste u prethodnom periodu već pokrenuli. Možemo da kažemo da ulazite u završnu fazu i da bi vrlo brzo, kod nekih već ove, a kod nekih tokom sljedeće sedmice, moglo da dođe do konkretnih dešavanja.

Iznenadiće vas neke vijesti i informacije, koliko god da ste ih dosad željno iščekivali. U ovoj ste sedmici odlično organizovani, sistematični i ažurni – ovo iskoristite da biste uspjeli da ispoštujete veću količinu obaveza pred sobom.

Ljubav. Pogotovo od drugog dijela sedmice, komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom bi trebalo da krene uzlaznom linijom. Ostavljate jedan pomalo mučan, pomalo komplikovan, ali ponajviše zbunjujuć period sa voljenom osobom iza sebe.

To ne znači da ćete nadalje imati samo mirno more, ali makar ćete neke probleme ostaviti u prošlosti. Naravno, gledajte da u međuvremenu ne zabrljate nešto, što se može dogoditi, pogotovo ako ste skloni da flertujete,

Slobodne Djevice su se baš aktivirale. Pojačala se komunikacija sa nekim koga poznajete preko posla i primjećujete da vam razgovori sa ovom osobom sve više prijaju. Druga strane ne krije svoju zainteresovanost i želju da se nešto pokrene između vas.

Zdravlje. Mlađe Djevice – dosta dobra zdravstvena situacija. Kod starijih – budite više u aktivni i u pokretu – šetajte, družite se, provodite vrijeme na vazduhu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info