Blizanci: Sedmični horoskop za period od 03.09.2018. do 09.09.2018.

0

Posao. U ovoj sedmici možete napraviti neke vrlo značajne pomake u poslovnom segmentu. Očekuju vas važni dogovori, kontakti sa osobama koje imaju sluha za vas i koje vas razumiju, ali i realizacija poslova i projekata koji u samom startu obećavaju stabilnost i dugotrajnost.

Sada možete završiti i ono što ste u prethodnim mjesecima pokrenuli i to prilično uspješno. Malo ćete obratiti pažnju na odnos sa kolegama, jer tu može biti neprijatnih iznenađenja i negativne energije. Izbjegavajte rasprave.

Ljubav. I ove sedmice vam komunikacija sa suprotnim polom ide od ruke i zato nemojte da štedite svoj šarm i lepršavost – pričajte, dopisujte se, zavodite! Imate odlične šanse da se neko baš slatko “zakači” za vas. Ako ne prije, ljubavni sastanak možete zakazati u danima vikenda. Srećno!

Oni koji su u vezama i brakovima u sve su boljem raspoloženju i, samim tim, skladnijem i ljepšem odnosu sa partnerom. Mlad Mjesec u vašem polju doma otvara novo razdoblje za vas i voljenu osobu. Sada bi bio dobar momenat da porazgovarate sa partnerom o zajedničkim planovima – bilo da su to planovi o ulasku u zajednicu ili finansijama i pitanjima vezanim za djecu ili članove vaše porodice.

Zdravlje. Moguća je nervoza i nesanica – najvjerovatnije zbog vremenskih uslova koji vam ne odgovaraju. Kod starijih – moguće urinarne infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info