Bik: Sedmični horoskop za period od 03.09.2018. do 09.09.2018.

0

Posao. Možda jeste nervozni i impulsivni, ali mozak vam i dalje radi sto na sat i ne dozvoljava vam da u brzini napravite neku grešku. Odličan aspekt Merkura sa Saturnom daje vam razboritost, mudrost i sposobnost da svoje iskustvo pretočite u odlične poslovne poteze!

Takođe, donijeće vam podršku od osoba koje su već dugo blizu vas, bilo kao savjetnici, bilo kao poslovni partneri, saradnici. Odluke koje u ovoj sedmici budete donijeli mogu promijeniti vaše poslovno usmjerenje! Zato – birajte mudro!

Ljubav. U prvoj polovini sedmice još ćete i moći da funkcionišete skladno i smireno sa emotivnim partnerom, ali po ulasku u drugi dio sedmice spremajte živce na gotovs. U najgorem slučaju, sa voljenom osobom će biti nemira, sukoba, bura i oluja. U najboljem – strasti će “pucati” na sve strane. No, najvjerovatnije je da ćete dobiti miks ova dva pa ćete se svađati i miriti sa takvim žarom, kao da vam život od toga zavisi.

A slobodni? Pa, imate mlad Mjesec u polju ljubavi i očito je da ste spremni za neke nove početke. A tih početaka i te kako može biti! Ako se u ovoj sedmici ne smuvate sa nekim, onda će se to dogoditi u narednoj, ali ova vam osoba neće pobjeći…

Zdravlje. Dame bi mogle da prošetaju na redovnu kontrolu kod ginekologa. Gospoda – uzimajte više tečnosti. I jedni i drugi – osjetljivost grla.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info