Vodolija: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. Mars u vašem polju tajni krenuo je direktnim hodom i sada polako možete početi da realizujete neke svoje planove ili tajne dogovore. Takođe, dobar aspekt Merkura i Venere daje vam priliku da pokrenete poslovne priče sa saradnicima koji mogu biti i iz inostranstva.

Doduše, od vas će se očekivati da maksimalno uložite svoje snage i odradite najveći dio posla, ali to ne bi trebalo da vam predstavlja problem. U suštini, pred vama je jedna dobra, radna sedmica čijim ćete rezultatima biti zadovoljni.

Ljubav. I dalje se sve, između vas i emotivnog ili bračnog partnera, odvija nekim ustaljenim tokovima, bez mnogo iskakanja i turbulencije. Doduše, Sunce koje vlada vašim partnerstvima polako se bliži opoziciji sa Neptunom pa je moguće da će neki od vas postajati podozriviji i da će više pratiti šta voljena osoba radi i gdje provodi vrijeme. No, za sada nemate nekih većih razloga za brigu.

Ukoliko ste slobodni, trenutno je više osoba oko vas. Neke su vam samo simpatične ili sa njima volite da razgovarate, a neke vas baš privlače. Za vikend ćete imati jednu vrlo zanimljivu situaciju, poziv za izlazak koji se može pretvoriti i u ljubavni sastanak. U svakom slučaju – osjećaćete se više nego dobro.

Zdravlje. Mogući su problemi sa alergijama, sa grlom i, generalno, respiratornim traktom. Kod starijih – poboljšanje zdravstvenog segmenta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info