Vaga: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. Ova sedmica donosi neke fine poslovne prilike. Svi dogovori bi trebalo da se odvijaju dosta korektno, a ukoliko se i pojavi neki kamen spoticanja, sa malo truda moguće je prevazići ga.

Planovi i projekti koje ste pokrenuli već daju vrlo dobre rezultate i vi možete malo da se psihički rasteretite, jer vidite da sve ide kako treba. Oni koji se bave privatnim poslovima imaće nešto povećane troškove, a moguće je i da dođe do nesporazuma sa osobom sa kojom sarađujete.

Ljubav. Venera iz vašeg znaka ide lagano u kvadratni aspekt sa Marsom pa će u odnosu sa partnerom polako početi da dominiraju strasti. No, ne samo one lijepe. Neki ljubomorni ispadi su bili aktuelni i tokom prošle sedmice, a u ovoj se situacija oko toga može samo nastaviti ili dodatno produbiti. Vi ste trenutno faktor koji može donijeti balans i kompromis, naravno ukoliko budete imali volje da se potrudite.

Ako trenutno niste u vezi, to svakako ne znači da ste usamljeni. Oko vas je više udvarača ili osoba koje jednostavno žele da budu u vašoj blizini i uživaju u vašem osmijehu i lijepoj energiji. Druženja i kontakti sa prijateljima vam daju vjetar u leđa, a iz ovog segmenta može da se pojavi i neko ko će vas istinski zaintrigirati.

Zdravlje. Malo ćete biti “mutni” u prvom dijelu ove sedmice. Mogući su manji problemi sa stomakom, ali i sa grlom ili bubrezima. Ostatak perioda je povoljan po vas.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info