Strijelac: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. Mars u polju posla kreće direktnim hodom, što će poboljšati vaše funkcionisanje i skinuti neke terete sa vas, koji su se gomilali tokom prethodnog perioda. Takođe, dobar aspekt Merkura i Venere daje vam priliku da napravite konkretan dogovor i pokrenete novu poslovnu priču.

Ukoliko je u pitanju saradnja sa inostranstvom, moguće je da će biti malog odlaganja ili nekih papiroloških zavrzlama, ali to ne sprečava realizaciju, samo otežava početak. I dalje ste u periodu kada imate veliku količinu obaveza.

Ljubav. Nije baš uvijek lako uskladiti se sa voljenom osobom ili bračnim partnerom u ovom periodu, ali evidentno je da se i vi i druga strana trudite da do kompromisa dođe i da vaše funkcionisanje bude skladno. Prijaće vam neka zajednička dešavanja i aktivnosti,  bilo da je to druženje sa prijateljima, izlasci ili kraći put ili to što ćete uložiti energiju u renoviranje ili sređivanje porodičnog doma.

Ukoliko ste slobodni, postoji osoba koja vam se dopada, a evidentno je i da ima onih koji “trzaju” na vas. No, sem dobre komunikacije i lijepe energije, malo je vjerovatno da bi se u ovoj sedmici mogla zaista otpočeti neka konkretnija ljubavna priča. Izgleda kao da još malo morate da sačekate na svoju emotivnu sreću.

Zdravlje. Stariji pripadnici ovog znaka mogu imati problema sa cirkulacijom i krvnim pritiskom. Kod mlađih – potrebno vam je više kretanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info