Škorpija: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. Moguće je da u ovom periodu, zajedno sa nekim od svojih šefova, pravite dogovor iza zatvorenih vrata, vezano za nove poslove ili projekte o kojima još uvijek ne treba obavještavati ostale zaposlene. Svakako je da ćete vi zauzimati u tom segmentu jednu od vodećih uloga, što vam dodatno daje vjetar u leđa i čini da se svojski trudite da sve ispoštujete na vrijeme i po dogovoru.

Generalno gledano, poslovni segment je ove sedmice korektan i donosi vam konačno mirnu glavu, iako će obim posla i dalje biti dosta veliki.

Ljubav. Jednim dijelom se vaša ljubomora i posesivnost smanjila, ali ste i dalje u nekoj formi grča, kada je partner u pitanju. Vaš vladar jeste krenuo direktnim hodom i sada ćete moći da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom, ali i dalje će se tokom ove sedmice povremeno osjećati napetost u vazduhu.

Ukoliko ste slobodni, kod vas će prije funkcionisati strasti i hemija sa suprotnim polom, nego što ćete nešto naročito biti otvoreni za emotivne priče. Ima tu novih poznanstava, ima i osoba koje vam donose površnu zainteresovanost, ali trenutno vas ništa dublje ne dotiče i ne čini da poželite da neku osobu nazovete “svojom”.

Zdravlje. Nešto slabija krvna slika, a evidentno je da vam je odmor neophodan. Kod starijih Škorpija, tegobe se i dalje najviše vezuju za kičmu, kosti, zglobove.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info