Ribe: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. Generalno gledano, sve će funkcionisati koliko toliko korektno, ukoliko vi baš ne budete tražili “dlaku u jajetu”. A iskreno, mora se priznati da će vas neki postupci, riječi i ponašanja od strane kolega zaista nervirati.

Ako ne dozvolite da to utiče na vas, imaćete pred sobom dobru sedmicu, u kojoj ćete moći da diplomatski (a umijete vi i tako da funkcionišete) dođete do onoga što želite. Mlađe kolege nećete uspijevati da skinete sa vrata pa im makar povremeno izađite u susret pokojim savjetom.

Ljubav. Povremeno ne možete da pohvatate ni svoja osjećanja, ali ni dešavanja na dnevnoj bazi sa voljenom osobom ili bračnim partnerom.

U jednom momentu ste puni ljubavi i razumijevanja i između vas dvoje sve funkcioniše skladno i bez ikakvog opterećenja. Već u nekom narednom dolazi do problema u komunikaciji, vi počinjete da se osjećate nesigurno, da sumnjate ili da budete opsesivno ljubomorni…

Ukoliko ste slobodni, nudi vam se strast i uživanje a vi ćete u nekom momentu biti na iskušenju i da prihvatite. Drage Ribe, ta ljubav koju čekate sada nije ni na vidiku. Ili uzmite ono što vam se nudi ili čekajte i dalje.

Zdravlje. Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe, koje će vas iritirati, a koje se mogu vezivati za zube, kožu. Takođe – moguće su i alergije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info