Rak: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. Poslovni segment je prilično dobar tokom ove sedmice. Doduše, možete imati manjih problema sa mlađim kolegama, jer će ili tražiti da obavljate posao umjesto njih ili će non stop pitati za neku pomoć ili savjet, što će vam se u jednom momentu vjerovatno popeti na vrh glave.

Zbog ovoga ćete imati manjih distrakcija u obavljanju sopstvenih obaveza, ali ćete ipak sve uspješno privesti kraju. One saradnje i poslovi, koji su otpočeli tokom prethodnog perioda, sada funkcionišu vrlo dobro.

Ljubav. U ovu sedmicu ulazite u vrlo čudnom i promjenjivom raspoloženju. S jedne strane, vaše emocije su se razuzdale i želite da provodite što više vremena sa partnerom.

S druge pak, non stop imate osjećaj da partner ili nešto skriva od vas ili da nije u istom ljubavnom zanosu kao i vi i muči vas šta je razlog za to. Izbjegavaćete otvorene razgovore i pokušavati da na neki posredan način saznate šta se dešava u glavi voljene osobe.

Ukoliko ste slobodni, ovo je dobar period da se dodatno približite nekome ko vam je vrlo zanimljiv i simpatičan. Uspijevate da ostvarite bolju komunikaciju i raduje vas što primjećujete da je i druga strana vrlo zainteresovana za nastavak priče sa vama. Lijepe mogućnosti i preko posla.

Zdravlje. Nešto više pažnje obratite na ishranu, jer možete imati manjih problema sa varenjem ukoliko budete pretjerivali, naročito sa slatkišima ili previše masnom hranom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info