Ovan: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. U ovu sedmicu ulazite sa punim Mjesecom u svom polju podsvijesti, što može početak radne sedmice obojiti čudnim raspoloženjima. Možete biti brzopleti, ishitreni u svojim reakcijama i izjavama, a sve zbog toga što osjećate unutrašnji pritisak I tenziju.

Vodite računa da se u tim prvim danima ne pokačite sa nekim kolegom ili nadređenim. Inače, vaš vladar kreće direktnim hodom, što će donijeti promjenu tempa u radnom okruženju – konačno ćete imati osjećaj da u nekim stvarima i projektima napredujete.

Ljubav. Dobar aspekt Merkura i Venere, tokom cele ove sedmice, daje vam vjetar u leđa kada je osvajanje u pitanju. Lako sklapate poznanstva, lako ulazite u neke fine priče sa suprotnim polom i vrlo brzo može pasti i dogovor o susretu, sastanku. No, ne očekujte da ćete lako uplesti osobu, koja vam se dopada, u svoju mrežu. Moraćete istinski da se potrudite, jer i druga strana zna da se poigrava, isto kao i vi.

Ukoliko ste u vezi ili braku, situacija nije nimalo loša. Vi ste opušteniji i lakše funkcionišete sa voljenom osobom, u vašem odnosu ima više živosti, dobrog raspoloženja i nekih lijepih momenata. I elemenat strasti je pojačan pa ćete sigurno uživati u kasno-ljetnjim noćima…

Zdravlje. Kod mlađih – problemi sa spavanjem i pojačana razdražljivost. Kod starijih Ovnova, još uvijek ne možete u potpunosti da se riješite tegoba sa kičmom, zglobovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info