Lav: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. Mars, u vašem polju poslovne svakodnevice i obaveza, kreće direktnim hodom pa ćete konačno ove sedmice staviti tačku na makar neke poslove Ili projekte koji su vam “zatezali” živce u prethodnom peiodu.

Dobar aspekt Merkura i Venere daje vam odlične šanse da pokrenete nove poslovne priče ili da privedete kraju dogovor koji vas vodi ka vrlo interesantnoj i profitabilnoj saradnji. Ako su u pitanju stranci, to će ići jednim dijelom teže. Vaša snaga je ove sedmice u riječima – iskoristite to!

Ljubav. Korektno, korektno, vrlo korektno. Sa emotivnim ili bračnim partnerom ljubav cvjeta, razumijevanje puca na sve strane, ma najbolje rečeno – skoro pa idila. Doduše, ako ćemo pravo, vama realno postaje baš dosadno u ovakvim okolnostima.

Da, željeli ste mir i stabilnost, ali ne baš ovoliko mira da vam postaje dosadno i nezanimljivo. Ako želite da malo prodrmate situaciju, samo uključite ljubomoru, a možda će to baš i partner uraditi. I eto vama zanimacije koliko vam duša želi…

Ukoliko ste slobodni, ima tu raznih dešavanja i svakakvih lijepih mogućnosti da se osjećate dobro. Otvoren vam je za flert segment posla, a možete i u svojoj okolini ili na kraćem putu upoznati nekog baš interesantnog.

Zdravlje. Ne forsirajte sebe previše, kada su fizičke aktivnosti u pitanju, naročito ako ste stariji pripadnik znaka. Budite umjereni – šetnja, plivanje, lagana rekreacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info