Jarac: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. Mars u vašem znaku krenuo je direktnim hodom i sada ćete moći da pokažete pravu inicijativu i to od čega ste sazdani. Takođe, dobri aspekti Merkura na Veneru, koja se nalazi u vašem polju karijere, govore o tome da se u ovoj sedmici mogu pokrenuti dogovori i aktivirati promjene koje vas vode korak naprijed.

Obim posla će se pojačati, ali ćete moći da vidite i konkretne rezultate, kako poslovne tako i one finansijske, što vam je trenutno veoma bitno. Funkcionišete sa više pažnje, skoncentrisani ste i organizovani.

Ljubav. Vi ste trenutno prilično zadovoljni time kako se odvija situacija u vašim emotivnim ili bračnim vezama. Osjećate da je partner emotivniji, da vam više pruža ljubavi, prisustva i pažnje i trudićete se onoliko koliko je u vašoj moći da mu uzvratite.

Bilo bi lijepo ako biste u ovoj sedmici uspjeli da svoje obaveze maknete u stranu i više vremena posvetite voljenoj osobi – to će dodatno podstaknuti vašu bliskost, a učiniće da se i vi više “otvorite”.

Ukoliko ste slobodni, nekih posebnih prilika za ljubav trenutno nema. Možete eventualno uskočiti u priču koja je obojena strašću i hemijom, ali je pitanje koliko sve to može trajati, a i malo je vjerovatno da će se vremenom pretvoriti u odnos koji vrijedi.

Zdravlje. Mlađi Jarčevi se uglavnom osjećaju dobro, pogotovo ako se bave fizičkom aktivnošću, sportom, rekreacijom ili makar pojačanim šetnjama. Stariji – manji problemi sa urogenitalnim traktom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info