Djevica: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. Imaćete potrebu da neke svoje ideje i planove razrađujete, ali da još uvijek ne dijelite sa drugima, što će se u narednom periodu pokazati kao pravi potez. Planovi koje ste već pokrenuli, odvijaju se više nego dobro i vi već vidite da ćete ubrzo moći da ostvarite mnogo više od onoga što ste očekivali.

Sada ste u mogućnosti da pravilno odreagujete, da dobro procijenite i prepoznate prave prilike. Svojim potezima, iz prethodnog perioda, otvorili ste sebi nove šanse i one vam sada dolaze u susret.

Ljubav. Sunce u vašem znaku polako ulazi u opoziciju ka Neptunu, iz polja ozbiljnih partnerstava. Takođe, još uvijek je vaše polje podsvijesti i tajni jako naglašeno pa, ukoliko ste jedna od onih Djevica koja ima paralelnu vezu ili radi nešto iza leđa partneru, vrijeme vam je da se dobrano uozbiljite i zamislite, jer postoji prostor za greške. A te greške bi mogle da vam donesu poprilično problema ubuduće.

Ukoliko ste “dobri”, jedini problem ove sedmice, sa partnerom, može biti nešto lošija komunikacija.

Oni koji su slobodni, vama će svakako biti vrlo interesantno. Oko vas se u ovom momentu vrti makar par osoba, a vi uživate i u flertovanju i u tome što se nalazite u centru dešavanja.

Zdravlje. Manji problemi sa urinarnim infekcijama. Kod starijih pripadnika znaka – povremeni problemi sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info