Blizanci: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. Otvaraju vam se mogućnosti da ili proširite postojeće saradnje ili pokrenete nešto potpuno novo. I jedna i druga opcija su vrlo povoljne po vas, ali samo dolaženje do cilja neće baš uvijek biti lagano.

Naime, vjerovatno je da ćete imati manjih problema u komunikaciji i dogovorima i u ovim slučajevima treba lične interese staviti na drugo mesto, a voditi se time šta je i za vas i za drugu stranu najpovoljnije. Kompromis se može pronaći i to onaj da svi budu prilično zadovoljni.

Ljubav. Uglavnom, sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, funkcionišete dobro tokom ove sedmice, jer ste oboje spremni da se prilagodite jedno drugome i napravite dogovor. No, ono što će, kao sjenka, stajati iznad vas jeste pojačana doza ljubomore, koje nekako ni jedno ni drugo ne možete da se otresete i eliminišete je. Nemojte zaboraviti – u strahu su velike oči. Vodite se time.

Oni koji su slobodni, tokom ove sedmice lepršaju, flertuju, u odličnom su raspoloženju i sigurno je da im se baš dopadaju makar dvije osobe. Ka jednoj od njih imate “otvoren prolaz”, dok druga vješto izbjegava vaše pokušaje da je osvojite. Samo od vas zavisi ka kome ćete se okrenuti. U svakom slučaju – biće vam vrlo uzbudljivo i zabavno.

Zdravlje. Moguće su alergije, ali i manji problemi sa probavom. Takođe, vodite računa da se, u nepažnji, ne povrijedite prilikom obavljanja posla ili kućnih aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info