Bik: Sedmični horoskop za period od 27.08.2018. do 02.09.2018.

0

Posao. Imaćete par komplikovanih dogovora ili neke, pomalo neprijatne, situacije sa kolegama tokom ove sedmice, ali generalno gledano – iz svega ovoga bi trebalo da izađete i riješite sve relativno lako.

U suštini, vaš poslovni segment sada ne funkcioniše nimalo loše, možda nemate onoliko uspjeha koliko biste željeli, ali ste ipak dosta zadovoljni. Ukoliko ste pokrenuli novi posao ili projekat, imaćete manjih teškoća koje ćete brzo prevazići. Sa nadređenima dosta dobar odnos ove sedmice.

Ljubav. Sa emotivnim ili bračnim partnerom čas funkcionišete savršeno, u odličnom raspoloženju, čas ne možete da se složite i dogovorite ni oko najosnovnijih pitanja. Cijela ova sedmica će vam proći u ovakvom, klackavom, ponašanju i tek ćete u danima oko vikenda moći da se malo opustite i prestanete da mjerite svaku riječ, i svoju i partnerovu.

Ljubomora vas povremeno još uvijek mori, ali ni druga strana nije operisana od nje pa ćete pažljivo pratiti ponašanje partnera, kao i on vaše.

Ukoliko ste slobodni, ovo su dani sa puno priče, sa puno kontakata sa suprotnim polom, ali sa slabom realizacijom. Sve će se nekako vrtiti oko novog početka emotivne priče, ali su prve realne šanse, za tako nešto, tek za vikend.

Zdravlje. Pokušajte da u ovoj sedmici budete fizički aktivniji, jer će vam to izuzetno prijati. Šetajte, plivajte – tako rasterećujete i opuštate svoje telo, ali i svoju psihu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info