Štikle: 5 najmodernijih modela ove sezone!

0

Ljetne cipele ponekad mogu biti i prilično “nezgodan” dio u ljetnjoj garderobi. Pronalaženje cipele odgovarajuće visine i udobnosti, koja dovoljno diše i koja se veoma dobro slaže sa svim ljetnim komadima garderobe može biti i prilično mukotrpan “posao”. Ali, ne brinite – sljedećih pet modela idealni su za sve prilike i odlično se slažu sa svim ljetnim kombinacijama.

Pravo osvježenje

Kladimo se da već imate par crnih sandala u svojoj garderobi, ali vrlo vjerovatno nemate ovakve! Svijetli detalji dodaće dašak boje i svježine vašem stajlingu, bez prevelikog uticaja na ostatak garderobe. Niska, masivna peta omogućiće vam da se veoma lako krećete, ali i da se osjećate veoma ugodno i dok plešete, bilo da je riječ o večernjem izlasku ili svečanoj prigodi.

 

Perfektno dezenirane

Gingam je jedan od vodećih trendova sezone, ali ukoliko ga nosite u većim “količinama”, možete se izgubiti u njemu i izgledati prilično nezgrapno. Umjesto da birate komade garderobe sa ovim dezenom, odlučite se za štikle! Bez obzira da li ćete ih kombinovati sa monohromatskim stilom ili pak sa farmericama i bijelom majicom, one će u potpunosti uljepšati vaš stajling i pomoći vam da izgledate veoma upečatljivo.

 

Ljetna elegancija

Kada su u pitanju elegantne ljetne kombinacije, a koje želite da malo začinite trendovskim asesoarima, onda su ove sandale jedan od fantastičnih izbora. Prekrštene trake im daju moderan stajling, a pastelna nijansa plave veoma dobro funkcioniše i kao neutralna nijansa. Idealne za kombinovanje sa suknjama, haljinama ili elegantnim patanlonama.

 

Vitka i visoka

Široka blok peta omogućava maksimalnu udobnost i podršku prilikom hodanja, jer stvara širu bazu za vašu petu nego što to čini standardna stileto štikla. Ove jednostavne sandale odlične su za svakodnevne ljetne prilike, a najbolje od svega je to što vam pomažu da vizuelno izgledate više, jer su u boji kože, ali i vitkije (ukoliko ih uparite sa nekim od komada garderobe koji imaju visoki struk).

 

Ljetni glamur

Kaišići obogaćeni kristalima dodaće vašem ukupnom stajlingu dozu glamura, a da to ne izgleda previše očigledno. Umjereno visoka peta čini ove sandale veoma udobnim za nošenje, a ove sandale možete smatrati i pravom malom investicijom – nosićete ih na vjenčanjima i svim drugim svečanim događajima i u sezonama koje su pred vama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info