Vodolija: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Sve ono što je vezano za inostranstvo i saradnju sa stranim firmama, sada funkcioniše jako dobro. Zato biste trebali maksimalno da se usmjerite na ovaj segment, jer i te kako možete i biti zadovoljni postignutim, ali i profitirati.

Imate vi svojih zabrinutosti, pogotovo kada je konkurencija u pitanju, ali to trenutno ne može uticati na dešavanja na dnevnoj bazi. Sada već postaje primjetno da se poslovni segment sređuje i da ste neke stvari, koje su vam smetale, definitivno otpisali.

Ljubav. Ako i imate neke svoje nedoumice, po pitanju odnosa sa emotivnim ili bračnim partnerom, držaćete ih za sebe, negdje duboko i čekati momenat da se pokrenete ili da te nedoumice zauvijek maknete. Ono što je bitno jeste da će, na dnevnoj bazi, sve funkcionisati kako treba.

Postoji obostrano razumijevanje i želja i potreba da se više približite jedno drugom tako da, za vaše veze i brakove, ovo može biti jako dobar period. Iskoristite ga!

Samci, teško da ćete ostati bez emotivnih prilika tokom ove sedmice. Dobar aspekt direktnog Merkura i Venere može donijeti jako lijepu priču s nekim ko ne živi blizu vas, ali i dublje poznanstvo sa osobom koju površno poznajete ili preko društvenih mreža ili preko prijatelja.

Zdravlje. Problemi sa kičmenim stubom uglavnom će praviti problem starijim predstavnicima ovog znaka. Mlađi – prilično dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info