Vaga: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Jedna poslovna prilika, za koju se već izvijesno vreme borite, sada se otvara kao moguća za realizovati. Doduše, skopčana je ili sa nekim uslovima koji su vam pomalo komplikovani ili niste zadovoljni baš količiinom novca koja vam je ponuđena.

Ovaj posao tek može pokazati svoje dobre strane, ali od kasne jeseni. Generalno gledano, iako bi ova sedmica trebalo povremeno da vam bude naporna, zbog velikog broja obaveza, ipak je krajnji rezultat pozitivan po vas.

Ljubav. Mars, koji se vratio u vaše polje doma, može da djeluje dvostruko, a vi odaberite koji vam se njegov “metod” više dopada… Može donijeti povišenu energiju u kući, rasprave sa partnerom i članovima porodice.

No, postoji i druga opcija – ovog Marsa možete iskoristiti da otputujete, da renovirate ili popravite stvari u domu, zajedno sa partnerom, naravno. U svakom slučaju, ukoliko pravilno usmjerite ovu energiju, ovaj tranzit nećete osjetiti kao loš.

Oni koji su slobodni, vjerovatno uživaju u svojoj popularnosti i pogledima suprotnog pola. Neka lijepa dešavanja i zanimljive osobe vam idu preko kruga prijatelja i izlazaka. Takođe, možete osjetiti veliku strast prema nekome koga znate preko posla.

Zdravlje. Ukoliko ste mlađi pripadnik znaka, ne biste trebali da imate bilo kakvih zdravstvenih problema. Kod starijih su mogući problemi sa kožom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info