Strijelac: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Sedmica pred vama može biti odlična, jedna od boljih u dužem vremenskom periodu! Vrijeme je da stvari uzmete u svoje ruke, da budete inicijator i pokretač promjena i dešavanja. Sada se mogu ostvariti vrlo dobri dogovori i pokrenuti se priče koje su već neko vrijeme u zastoju.

Imate podršku drugih i sada bi trebalo da je iskoristite! Ne oklijevajte da tražite ono što mislite da vam pripada, bilo to promjena radnog mjesta, povišica, unapređenje ili nova poslovna priča! Samo naprijed!

Ljubav. Merkur, planeta koja vlada vašim partnerstvima, krenuo je konačno direktnim hodom i, s obzirom na to da je u dobrom aspektu sa Venerom, komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom trebalo bi da se znatno poboljša tokom ovog perioda.

Da, još uvijek je vaš vladar Jupiter u kvadratnom aspektu sa Merkurom, ali ovo ne mora da donese nikakve turbulencije niti probleme ukoliko vas dvoje samo malo spustite loptu, po nekim pitanjima po kojima se inače ne slažete. Sa malo truda, možete biti mnogo opušteniji tokom ovog perioda i konačno uživati više sa voljenom osobom!

Ukoliko ste usamljeni, Venera u vašem polju prijatelja i izlazaka daje vam odličnu priliku za novi, emotivni početak!

Zdravlje. Zdravstvena situacija jeste bolja nego u sedmicama unazad, ali još uvijek postoje stvari na koje morate da obraćate pažnju. To su ishrana, dovoljna količina odmora i manje stresa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info