Škorpija: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Merkur je krenuo direktno u vašem polju karijere, što će između ostalog donijeti i poboljšanje komunikacije sa nadređenima, ali i novo, konkretno pokretanje svega onoga što je u prethodnom periodu bilo u zastoju. Dogovori će se opet aktivirati, ali ovog puta sa drugačijim, pozitivnim rezultatom.

Neki od vas će imati i sreću na svojoj strani, koja će im pomoći da stave tačku na poslove i projekte koji ih opterećuju i ne doprinose vašem poslovnom napredovanju. Još malo i pokrećete se u potpunosti.

Ljubav. Opet vam se na velika vrata vraćaju neki vaši ljubomorni tripovi i konstantna bojazan da partner, ko zna šta, radi iza vaših leđa. Sve što voljena osoba bude radila ili govorila propuštaćete kroz svoje detektivske filtere, u pokušaju da pronađete dokaz za ono što mislite i sumnjate.

Hajde, probajte malo da iskulirate i nemojte opterećivati drugu stranu svojim konstantnim sumnjičenjem i prodornim pogledima. Zaista je malo vjerovatno da se bilo šta tog tipa dešava.

Ukoliko ste slobodni, vaš vladar, koji se vratio u znak Jarca, može vas podstaknuti da obnovite komunikaciju sa nekim iz svoje prošlosti. Čak i da to ne uradite, u ovoj sedmici ćete intenzivno razmišljati o ljudima koji su bili u vašem životu. Novo – trenutno ništa.

Zdravlje. Manji problemi sa spavanjem, a kod nekih i imunitet može biti oslabljen. Čuvajte grlo. Starije Škorpije – kičma, pogotovo lumbalni dio.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info