Ribe: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Konačno ćete se malo bolje razumjeti sa kolegama i nadređenima. Nije bajno, ali kad pogledamo kakav je period iza vas, i ovo će biti više nego dobrodošla promjena! Takođe, sada je pravi trenutak da se pokrenu i neke zanimljive saradnje i dogovori, a mogu se dogoditi i pozitivni preokreti koji će vašu poslovnu svakodnevnicu uljepšavati i donijeti vam dobrobit.

Vi ste još uvijek pomalo nervozni zbog nekih pitanja koja nisu završena, ali i to će se u narednom periodu riješiti u vašu korist.

Ljubav. Direktno kretanje Merkura, planete koja vlada vašim partnerstvima, i dobar aspekt ove planete sa Venerom, daje i te kako velike mogućnosti da se odnos sa voljenom osobom sredi tokom ovog perioda.

Ne može sve biti savršeno i idealno, koliko god vi to željeli, ali se može makar dovesti u stabilnost, u mogućnost bolje komunikacije i više radosti i dobrih dešavanja sa partnerom. Nemojte biti nezadovoljni onim što nemate – budite srećni zbog onoga što imate!

Ukoliko niste u zauzeti, ono što vam se u ovom momentu “nudi” baš i ne želite da prihvatite, jer su to uglavnom neki prolazni kontakti ili površne priče. No, neki put je lijepo i samo flertovati, ne moramo se odmah zaljubiti, zar ne?

Zdravlje. Počećete znatno bolje da se osjećate. Ukoliko je to moguće, provodite što više vremena u prirodi, jer će vam to izuzetno prijati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info