Rak: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Dobar je momenat da se sve ono vezano za papirologiju konačno pokrene ili dođe do rješavanja. Zato, od samog početka sedmice, “pogurajte” ta pitanja. Sredinom sedmice zadržite smirenost u odnosu sa kolegama – moguće je da će biti nekih sitnih problema, ali vas isti mogu izbaciti iz takta.

Ne dozvolite da drugi kreiraju vaše raspoloženje. Ukoliko ste nezaposleni, dobar je trenutak da se aktivirate, a možete biti iznenađeni i pozivom od strane bivšeg poslodavca.

Ljubav. Neko vam se vraća i želi vas ponovo za sebe. No, pitanje je da li ste vi spremni da se usudite i krenete starim, već poznatim stazama? Stazama koje su vas već jednom dovele do kraja, možda i povrijedile? Da li ste prošlost prerasli ili želite “još jedan krug” na ovoj vrtešci – to vi najbolje znate, zar ne?

Ako pitate ima li nešto potpuno novo – pa ima! Postoji velika šansa za jedno novo poznanstvo ove sedmice, ali tu žurbe nema – pustite da vam ova osoba sama pokaže ko je i šta želi od vas, kao i šta ima da vam ponudi.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, nešto pojačana ljubomora i posesivnost od strane voljene osobe. Možda drugoj strani smeta što previše vremena provodite sa svojim društvom.

Zdravlje. Sedmica u kojoj ćete biti bolje raspoloženi i češće željeti da boravite u prirodi, da se opustite. Starijima, u prvom dijelu sedmice, manje hronične tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info