Ovan: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Dobar aspekt Merkura, koji je konačno krenuo direktnim hodom, u drugom dijelu sedmice donosi mogućnost završetka papiroloških problema ili konačnog potpisivanja ugovora. Solidne prilike i nezaposlenima da dobiju posao za koji su konkurisali u prethodnom periodu.

Još uvijek ste u periodu čišćenja zaostataka pa navalite punom parom, jer ovo je posljednja sedmica u kojoj možete ove stvari i konačno završiti. Od sljedeće sedmice krećete direktno, punom parom naprijed i samo naprijed!

Ljubav. Venera, u kvadratnom aspektu ka Plutonu, govori o porastu ljubomore u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. No, zbog direktnog kretanja Merkura i dobrog aspekta koji pravi sa istom ovom Venerom, komunikacija je trenutno ključ za bilo kakve probleme sa osobama do kojih vam je stalo. Takođe, uz više pokazivanja ljubavi, nježnosti i strasti sve će brzo doći u normalu.

Ukoliko ste slobodni, ljubavne mogućnosti se prvenstveno otvaraju kroz polje svakodnevnice i posla. Isto tako i opcija putovanja, ljetovanja, takođe, donosi nove emotivne šanse. Samo je pitanje koliko ste vi u ovom momentu zaista otvoreni da se i prepustite ovim dešavanjima.

Zdravlje. Iscrpio vas je period koji je iza vas i kod nekih može biti oslabljen imunitet. Mogućnosti za prehlade. Problemi sa varenjem – standardno, već neko duže vrijeme.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info