Lav: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Sa direktnim kretanjem Merkura i poslovna situacija se konačno pokreće i kreće uobičajenim tokom. Iza sebe ostavljate period konstantnih zastoja, prepreka i preispitivanja, kao i problema sa novcem, dogovorima i dokumentacijom. Jedino ako sarađujete sa inostranstvom, oprez je još uvijek potreban.

Oni koji imaju privatne firme, trebalo bi da se upoznaju sa novim zakonskim procedurama, da ne bi kojim slučajem napravili grešku, koja bi ih mogla poprilično koštati.

Ljubav. Pa, izgleda da ste skoro pa u potpunosti završili sa svim onim što se vezuje za prošlost. Naravno, ostali su tu oni najuporniji, oni koji ne mogu da odustanu i koji se nadaju da će kad tad ponovo pridobiti makar djelić vaše naklonosti. No, vi ste spremni za novo vrijeme, nove ljude, nove ljubavi.

U ovoj sedmici možete drugačijim očima pogledati osobu sa kojom imate površno poznanstvo i shvatiti da je možda baš ona prava za vas. Odličan momenat da se otpočne nešto novo, što bi moglo krenuti baš fino.

Ukoliko ste u vezi ili u braku, i vi ćete se povremeno tokom ove sedmice zapitati da li je moguće da je ama baš sve u redu, da sve funkcioniše baš kako treba… Pa, izgleda da je baš tako.

Zdravlje. Kod starijih se mogu ponovo aktivirati hronične tegobe. Kod mlađih pripadnika znaka, manji pad imuniteta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info