Jarac: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Naravno, Mars u vašem polju ličnosti vam čini dobro kada je poslovni segment u pitanju. Ako ništa drugo, dobićete dovoljno volje i energije da privedete kraju sve ono što vam stoji nezavršeno.

Venera u polju karijere, u dobrom aspektu sa, sada direktnim, Merkurom, donosi vam priču, ali i mogućnost konkretnog dogovora o promjenama koje su vam potrebne. Nešto što čekate jako dugo, sada konačno može početi da dobija svoje obrise i da ide ka realizaciji.

Ljubav. Mars se vratio u vaše polje ličnosti pa ćete se ponovo osjetiti dobro, živo, preporođeno! Ova ogromna količina energije, koja vam dolazi, donijeće i jačanje strasti i buđenje želje prema voljenoj osobi ili bračnom partneru.

Ne možete baš sve stvari i neke eventualne probleme riješiti u spavaćoj sobi, ali će to svakako pomoći da odnos sa partnerom bude življi i podsticajniji nego inače. Još ako ste u ovoj sedmici na nekom odmoru zajedno – e, tada će vam zaista biti odlično!

Samci će, sa ulaskom retrogradnog Marsa, ponovo osjetiti “ubod” prošlosti. Nažalost, nikakvih noviteta nema za vas trenutno… Još malo pa će i tome doći kraj.

Zdravlje. Kod starijih – kosti, zglobovi, kičma, pogotovo lumbalni dio. Kod mlađih Jarčeva, uglavnom solidno zdravstveno stanje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info