Djevica: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Mars, koji se u svom retrogradnom hodu vratio u znak Jarca, uzburkava i dalje odnos sa kolegama i donosi povremeno povišenu energiju i burnu radnu atmosferu. No, trenutno vam je lakše da se borite sa izazovima svakodnevnice, pogotovo što vam neke osobe iz radnog okruženja pružaju veliku podršku i pomoć.

Ulazak Sunca u vaš znak diže i vašu ambicioznost, ali i svijest o sopstvenim vrijednostima, a takođe i daje mogućnost da važnim osobama iz poslovnog okruženja “upadnete u oči”.

Ljubav. Sunce ulazi u vaš znak, a vaš vladar Merkur konačno je krenuo direktnim hodom pa će biti lakše funkcionisati i boriti se i sa sopstvenim (ne)raspoloženjem, ali i sa voljenom osobom. Jednostavnije je sada pronaći put i do dobre komunikacije i do prilično skladnog odnosa pa potražite. I vama i partneru potrebno je da malo odmorite mozak od svega.

Usamljeni pripadnici ovog znaka nekako najviše prilika imaju preko poslovnog segmenta. Trenutno privlačite pažnju suprotnog pola i lako ostvarujete zanimljive kontakte. Ima tu više interesantnih osoba, a vi ćete uživati u flertovanju i dešavanjima koja vam donose osmijeh na lice.

Zdravlje. Dobro se osjećate. Kod starijih Djevica moguće su prolazne glavobolje.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info