Blizanci: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Iako je vaš vladar krenuo direktnim hodom u polju dogovora, kontakata, papirologije, ipak će i dalje biti u kvadratnom aspektu sa Jupiterom. Dakle, potrebno je dva puta provjeriti ugovor prije nego što ga potpišete, voditi i dalje računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju – imati neku dozu opreza.

Takođe, potrebno je da budete vrlo pažljivi u svojim izjavama, jer se može desiti da se one ne dopadnu nekome ko vam je poslovno vrlo važan. Čuvajte i poslovne tajne, da ne biste dobili kritike.

Ljubav. Direktnim kretanjem Merkura i dobrim aspektom na Veneru, poboljšava se komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom. Iako će sjenka nekih problema iz prethodnog perioda i dalje stajati nad vama, sada konačno možete ipak malo da se opustite i uživate zajednički.

Preporučuje vam se da u ovoj sedmici odlutate negdje zajedno, makar i na par dana ili da bar budete češće u nekim zabavnim, zajedničkim aktivnostima.

Oni koji su slobodni sada bi mogli da uspostave prvi pravi kontakt sa osobom koja im se već neko vrijeme dopada, ali su je dosad bezuspješno muvali. U ovoj sedmici može doći čak i do tog prvog, ljubavnog sastanka. Bili ste strpljivi i čekali dugo, sada je vrijeme da osvojite osobu koju želite!

Zdravlje. Smanjuju se ili u potpunosti nestaju problemi sa respiratornim traktom. No, zato se mogu aktivirati urinarne infekcije i ginekološki problemi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info