Bik: Sedmični horoskop za period od 20.08.2018. do 26.08.2018.

0

Posao. Konačno ste u sedmici kada vam tempo dešavanja apsolutno odgovara i savršeno se snalazite u svemu. Doduše, imaćete u prvom dijelu sedmice malo opušteniji stav nego inače pa možete neke poslove zbrzati ili ofrlje uraditi.

Dogovori su konačno krenuli kako treba i nekima od vas se ove sedmice smiješi i potpisivanje ugovora koji im je veoma bitan. Manje probleme mogu očekivati oni koji sarađuju sa strancima, ali to je eventualno neki tip prolongiranja ili kašnjenja po pitanju isplata.

Ljubav. Odlične prilike i ove sedmice da, ukoliko ste sami, otpočnetete priču koja bi mogla biti dosta ozbiljna. Bićete u kontaktu sa osobom koja je vaših godina ili neku godinu mlađa, a sa kojom vas upoznaje zajednički prijatelj ili kolega sa posla.

Vi u ovom periodu prosto zračite, što se šarma i harizmatičnosti tiče i tu nećete moći da se požalite. Jedino što može predstavljati problem je vaša nestrpljivost ili ponašanje iz krajnosti u krajnost, koje može zbunjivati vašu simpatiju.

Oni koji su u vezama i brakovima, osjetiće jake ubode ljubomore, za koje možda i nemaju nikakvog pravog razloga. To što partner provodi više vremena na poslu nego inače, ne znači automatski da nešto i krije od vas.

Zdravlje. Mogući problemi sa kožom, koji mogu biti posljedica većeg konzumiranja slatkiša ili neadekvatne ishrane. Pojačan rad lojnih žlijezda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info