Vodolija: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. Tenzije u poslovnom segmentu se smiruju, ali vama se i dalje savjetuje da nikako ne reagujete na provokacije ili na postupke onih koji žele da vas ubijede ili vam dokažu da su u pravu, a vi ne. Jedino što je potrebno jeste da gledate svoja posla i pustite druge da se bore sami sa sobom, ne sa vama.

Vrijeme je da neke ideje koje imate polako pripremate za realizaciju, ali bez ikakve žurbe – ona bi vam sada samo škodila. Gledajte da se ne iscrpljujete na poslu, ono što možete završite, što ne možete – ostavite.

Ljubav. Jednim dijelom, atmosfera u vašim emotivnim ili bračnim relacijama će se popraviti. Neke napetosti će splasnuti i u odnos će ući bolja energija i više živosti. Doduše, vi ste svjesni da voljena osoba želi da obavi jedan ozbiljan razgovor sa vama, ali nadaćete se da isti možete izbjeći tokom ovog perioda. Ukoliko možete, izbjegavajte teme novca, jer se tu nećete moći dogovoriti.

Oni koji su slobodni, ulazak retrogradnog Marsa u polje tajni može aktivirati ljubavni odnos koji želite da sakrijete od očiju javnosti. Takođe, sve planete koje se vezuju za vaš emotivni život sada su retrogradne pa je malo vjerovatno da biste mogli lako otpočeti nešto što je potpuno novo u vašem životu.

Zdravlje. Pored stomačnih problema, koje većim dijelom možete riješiti promjenama u ishrani, tokom ove sedmice ne bi trebalo da imate značajnijih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info