Vaga: Sedmični horoskop za period od 13.08.2018. do 19.08.2018.

0

Posao. Iako niste nezadovoljni svojim poslovnim statusom i situacijom u ovom segmentu, ipak ste u razmišljanjima na koji način nastaviti dalje. Neke stvari vas muče i jasno vam je da ćete prije ili kasnije morati da im se posvetite i riješite ih.

U ovom trenutku zaista nije vrijeme za realizaciju novih poslova ili ideja, ali jeste dobar trenutak da obnovite veze i kontakte sa ljudima koji bi vam mogli biti bitni ubuduće. Takođe, budite više posvećeni obavezama na dnevnoj bazi, suviše olako se odnosite prema njima.

Ljubav. Generalno gledano, u ovoj ste sedmici u skladu i miru sami sa sobom. To ne znači da je u partnerskim odnosima sve savršeno, ali kakva god da je situacija, vi sada na neki lakši način gledate na nju, možete da se uskladite i prilagodite voljenoj osobi. Ili pak da nađete sebi drugu zanimaciju koja će vam skrenuti misli sa nekih negativnosti. Bitno je da vas loše stvari u ovoj sedmici ne dotiču, čak iako ih bude.

Ukoliko ste slobodni, moguće je da se probudila kod vas zainteresovanost za osobu koju ste, u nekom prethodnom periodu, upoznali preko poslovnog segmenta. Zasad je to samo flert, zanimljiva komunikacija, ali postoji šansa da se ovo vremenom pretvori i u konkretniju priču.

Zdravlje. Zdravstveno stanje se poboljšava, bilo da ste stariji ili mlađi pripadnik znaka. Gledajte da se posvetite što više sebi – da se odmarate i spavate dovoljno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info